Rekrytering Management

Rekrytering av chefer och ledare

Med gedigen erfarenhet av VD- och chefsrekrytering hjälper vi dig hitta rätt ledare för din verksamhet.

Rekryterare med ledarerfarenhet

Vårt team består av flera erfarna rekryteringskonsulter, var och en med en bakgrund inom olika ledarroller. Vi har själva varit i chefspositioner och förstår de krav och utmaningar som följer med dessa ledande befattningar. 

chef och vd rekrytering

Rekrytera rätt chef och ledare

När vi tar oss an en chefsrekrytering, är det med full respekt för att varje organisation har sina unika behov och kulturella aspekter. 

 

Vi strävar efter att hitta personer som inte bara har den tekniska kompetensen, utan även de mjuka färdigheterna och ledarstrategin som är så viktiga för att företaget skall blomstra. För vi vet att ledarskapet är själva ryggraden i företagets framtid och framgång och därför är det av yttersta vikt att hitta rätt ledare som passar in i er unika företagskultur.   

Kandidat

Så fungerar det

En lyckad chefsrekrytering kräver förståelse och kunskap om din verksamhet och dina mål. Därför börjar vi alltid med en affärs- och verksamhetsanalys.

 

Vi arbetare utifrån en enkel och strukturerad rekryteringsprocess där både du och kandidaten är väl insatt i varje steg.

 

Med hjälp av etablerade verktyg som personlighetstester, logiktester och referenstagning säkerställer vi att du väljer rätt slutkandidat.

Några av våra tidigare chefsrekryteringar

Elkedjan Marknadschef
Isiflo Inköpschef
VD Atteviks
Ahlström
Boxes & Labels Ekonomichef
Babybjör Global L M
Blowtech Inköpschef
Berry Lagerchef
Kvänum
LK Pex Underhållschef
Norma Supply Chain Manager
Itab
Vaggeryds Energi VD
El Björn Försäljningschef Norden
Golvabia Ekonomichef
Nevotex Försäljningschef

Du väljer

Rekrytering är en tidskrävande process. När du väljer en komplett rekrytering från Stella får du en professionell partner som som gör jobbet åt dig medan du kan fokusera på din kärnverksamhet. Vill du ha hjälp med hela processen, eller bara delar av den? Vi hjälper till där det behövs och lämnar naturligtvis garanti på utfört uppdrag.