Konsult Uppdrag

Rekrytering

Vi är ett ledande rekryteringsföretag med kontor i Jönköping, Värnamo, Falköping och Ulricehamn.

Vi hjälper dig med din rekrytering

Stellas ambition är att göra rekryteringsprocessen enkel för dig. Med ett genuint engagemang, lång erfarenhet och ett omfattande nätverk hjälper vi dig att hitta kompetenser, personligheter och egenskaper som matchar dina önskemål.

rekrytering jonkoping

Rekrytering

Vi är alla olika. Inte minst vi som jobbar på Stella.

Det är en av våra styrkor. Våra personligheter, kompetenser och erfarenheter kompletterar varandra och gör oss till ett starkt team. 

 

Varje rekryteringsuppdrag är unikt. Det krävs krävs kunskap, engagemang, lyhördhet och förståelse för både uppdrag och kandidat för att hitta den där perfekta matchningen. 

 

Med kontor i Jönköping, Värnamo, Falköping och Ulricehamn arbetare vi nära dig för att förstå din organisation, företagskultur och specifika krav för varje rekryteringsuppdrag. 

 

 

Hört från våra uppdragsgivare

 

"Ni har hjälpt oss tillsätta roller som är "omöjliga " att rekrytera. Känner att Stella är ett starkt team som jobbar med professionella system och bra rutiner, processen är inte avslutad bara för att avtalet är påskrivet.

Uppföljningen efteråt för både nyanställ och företaget är toppen". 

- Caroline Dahlin HR chef på El-Björn

 

 

”Vi behövde någon med erfarenhet, som kunde hjälpa oss att skapa trygghet i rekryteringsprocessen. Valet föll på Stella som skötte hela processen väldigt bra. De skapade en personlig atmosfär, gjorde noggranna urval och var professionella i sin återkoppling.

Vi kan varmt rekommendera Stella.”

- Robert Bladh VD på Essem Design

Behöver du rekrytera?