Elin Kandidat 2

Interimskonsult

Kanske är du en erfaren Interimskonsult eller så står du i startgroparna att börja din bana inom Interimsverksamheten. Oavsett, vill vi gärna komma i kontakt med dig. Välkommen att fylla i en spontanansökan för en första kontakt.

Utvecklas tillsammans med oss

Vill du ha flexibiliteten och variationen av att driva ditt egna företag men ändå vara del av något större? Då ska du bli en del av vårt nätverk. Vi vill jobba tillsammans med dig som har en unik spetskompetens och är intresserad av att jobba med tidsbestämda uppdrag.

rekryteringsprocess

Ett nätverk av Interimskonsulter

Som interimskonsult förväntas du skapa resultat. För att du ska lyckas i din roll erbjuder vi ett tryggt och närvarande samarbete med kontinuerliga dialoger och råd, innan, under och efter ditt uppdrag.

Att vara egen kan ibland kännas ensamt. Vi finns här för att stötta dig och anordnar även tillfällen där du får möjlighet att träffa andra Interimskonsulter. 

Nyfiken på uppdrag som Interimskonsult?

Vi ser en ökad efterfrågan på interimslösningar och söker nu dig som är intresserad av att jobba med tidsbestämda interimsuppdrag. Det ger dig möjlighet att göra skillnad på riktigt och att utvecklas i din yrkesroll.

Välkommen att fylla i dina uppgifter om du är intresserad av att bli en del av vårt nätverk!