Christer

Ledarskapsutbildning - Vi utvecklar ditt ledarskap

En bra ledare - en viktig framgångsfaktor.

Skapa framgång med ledarskapsutveckling

Vi bidrar med att utveckla engagemang hos team, ledare, medarbetare och ledningsgrupp. Oavsett om det gäller utveckling av team eller individ, så är förutsättningar oftast unikt för alla. 

 

Vårt arbetssätt bygger på att arbeta utifrån era behov. För att lyckas med detta behöver vi inledningsvis skapa oss en tydlig bild av nuläget och önskat läge för uppdraget. Utifrån detta tar vi fram och genomför överenskomna utvecklingsinsatser.

 

Tillsammans skapar vi framgång! 

Utveckla ditt ledarskap

Ledarskapsutveckling

Ledarskap är inte en titel eller en formell position, det handlar om förtroende, trygghet, relationer och engagemang. 

 

Ledarskapsutveckling är nyckeln till att skapa engagerade och trygga ledare som kan leda sina team mot framgång. Vår utbildning med ledarskapsutveckling anpassas efter era behov och önskemål. 

 

Värdeskapande Ledarskapsutbildning

Vi är stolta över att vara en av regionens största leverantörer inom ledarskapsutbildning. Varje år utbildar och coachar vi runt 250 ledare på olika nivåer. 

 

Vår framgång bygger på stort engagemang, lyhördhet och förmåga att anpassa våra verktyg och metoder efter dina förutsättningar. 

 

Vill du veta mer om hur ditt ledarskap kan bidra med välmående, engagemang och framgång? Då är välkommen att kontakta oss.  

Vi brinner för ledarskapsutveckling!

Henrik Hallström Ledarskap & Rekrytering Tel: 036 - 293 56 71 LinkdInLinkedIn
Christer Johansson VD & Ledarskap & Rekrytering Tel: 0393 - 77 99 95 LinkdInLinkedIn