Christer

Vi brinner för ledarskap

En bra ledare - en viktig framgångsfaktor.

Vi utvecklar ledare

Vi har bred erfarenhet av ledarskapsutbildningar. Varje år utbildar och coachar vi runt 250 ledare på olika nivåer, vilket gör oss till en av regionens största leverantörer inom ledarutveckling.

Utveckla ditt ledarskap

Ledarutveckling

Ledarskap är inte en titel eller en formell position, det handlar om förtroende, trygghet och relationer. Ett bra ledarskap är en avgörande framgångsfaktor i alla organisationer och alla ledare behöver utvecklas för att växa. Vi möter ledare på olika nivåer där vi bidrar med anpassade utvecklingsinsatser.

Team Och Grupputveckling I Jönköping Och Värnamo

Grupputveckling

En sammansatt grupp människor på en arbetsplats är inte per automatik ett effektivt och kreativt team. Men alla grupper kan bli starka team om de får rätt förutsättningar för att nå sin fulla potential tillsammans. Vi utvecklar ledningsgrupper, arbetsgrupper och team, med målet att få ökat välmående, engagemang och effektivitet. 

Skräddarsydda utbildningar

Vi har lång erfarenhet av att bygga individuella ledarprogram och utgår ifrån era mål, förutsättningar och behov. Kontakta oss om du har frågor, funderingar eller vill bolla ideér om hur vi kan skapa rätt förutsättningar för dig och ditt team.

Hör av dig så hjälper vi dig!

Henrik Hallström Ledarskap & Rekrytering Tel: 036 - 293 56 71 LinkdInLinkedIn
Christer Johansson VD & Ledarskap & Rekrytering Tel: 0393 - 77 99 95 LinkdInLinkedIn