Nyfiken På Stella

Vad händer på Stella?

Stella Ulricehamn (1)

Stella expanderar och etablerar fjärde kontor i Ulricehamn.

Trots den rådande osäkerhet i världsläget stärker vi vår närvaro och öppnar nu vårt fjärde kontor i det charmiga Ulricehamn. Från och med den första januari hittar du oss på Väveriet i Ulricehamn. 

 

På Stella är vi övertygade om att framgång bäst skapas tillsammans, och att närheten till våra kunder är nyckeln till starka och långsiktiga relationer.  Vår expansion till Ulricehamn är en strategisk satsning, drivet av vårt engagemang och önskan att bli en ännu bättre partner för både befintliga och nya kunder. 

Vi strävar efter att vara mer än bara en leverantör: Genom att förstå våra kunders unika behov och förutsättningar vill vi vara en engagerad partner inom kompetensförsörjning. 

 

Är du nyfiken på att lära känna oss bättre? Då är du varmt välkommen att  besöka oss på Väveriet för ett förutsättningslöst möte. Vi ser fram emot möjligheten att växa och utvecklas tillsammans med både nya och befintliga kunder.

 

 

Kontakta oss om du vill veta mer vår verksamhet i Ulricehamn!

Elin Dresch Rekrytering & Interim Tel: 072- 214 23 87 LinkdInLinkedIn
Jennifer Djureholt Rekrytering & Search Tel: 0702-091 693 LinkdInLinkedIn
Jennifer Djureholt

Ny kollega!

Varmt välkommen Jennifer Djureholt!

 

Vi är otroligt glada över att hälsa Jennifer välkommen till oss på Stella! 

 

Jennifer ansluter till oss från Human & Executive, där hon har arbetat med  rekrytering av specialisttjänster, främst mot industrin. Dessutom har hon värdefull erfarenhet som konsultchef från sin tid på FIRST Personalpartner.

 

Med sin erfarenhet, energi och positiva personlighet är Jennifer en efterlängtad förstärkning. Hon kommer främst att arbeta med rekryteringsupdrag både hos befintliga men även nya kunder. 

Hon blir också en otroligt viktig spelare, när vi nu börjar att titta på nya spännande möjligheter västerut.......

 

Välkommen att kontakta Jennifer för att boka upp ett förutsättningslöst möte och prata rekrytering!