Rekrytering Management

Rekrytering av Chefer och Ledare.

Vi hjälper dig med din chefsrekrytering. I vårt nätverk har vi kompetenta ledare med erfarenhet från olika branscher.

Rekryterare med bred ledarbakgrund

Vi är flera på Stella som har lång erfarenhet av olika ledarroller. Vi har ett professionellt nätverk av specialister och ledare som spänner brett över flera branscher, så du kan räkna med att vi hittar rätt person till rätt tjänst.

Soren

Hitta din nästa ledare

Varje kandidat, kund och situation är unik - alla med sina utmaningar och möjligheter. Här på Stella delar vi glädjen i att hitta rätt person till rätt plats och att se personer utvecklas. Vår kunskap och erfarenhet inom rekrytering är en av våra styrkor och en nyckelfaktor för att vi ska kunna möta just dina förutsättningar och utmaningar på rätt sätt. 

Du väljer

Rekrytering är en tidskrävande process. När du väljer en komplett rekrytering från Stella får du en professionell partner som som gör jobbet åt dig medan du kan fokusera på din kärnverksamhet. Vill du ha hjälp med hela processen, eller bara delar av den? Vi hjälper till där det behövs och lämnar naturligtvis garanti på utfört uppdrag.

Kandidat

Så fungerar det

En lyckad chefsrekrytering kräver förståelse och kunskap om din verksamhet och dina mål. Därför börjar vi alltid med en affärs- och verksamhetsanalys.

 

Vi arbetare utifrån en enkel och strukturerad rekryteringsprocess där både du och kandidaten är väl insatt i varje steg.

 

Med hjälp av etablerade verktyg som personlighetstester, logiktester och referenstagning säkerställer vi att du väljer rätt slutkandidat.

Robert Bladh - Essem Design

”Vi behövde någon med erfarenhet, som kunde hjälpa oss att skapa trygghet i rekryteringsprocessen. Valet föll på Stella som skötte hela processen väldigt bra. De skapade en personlig atmosfär, gjorde noggranna urval och var professionella i sin återkoppling.

Vi kan varmt rekommendera Stella.”