Rekrytering Engineering

Behov av teknisk kompetens?

Vi är specialister på rekrytering av tekniker och ingenjörer.

Rekryterare med teknisk förståelse

Vi är flera på Stella som har en teknisk bakgrund och är specialister på att rekrytera tekniker och ingenjörer. Verkar du inom den tillverkande industrin? Eller har ditt företag en viss teknisk inriktning? Perfekt, då är vi rätt partner för dig.

Tjejiverkstad

Hitta teknisk kunskap

När det gäller rekrytering är det viktigt att vi förstår din verksamhet och ert behov, både på kort och lång sikt. Vi behöver också förstå kandidatens kompetens och arbetsuppgifter för att rekrytera rätt kompetens till er. 

Med en tydligt bild av verksamheten har vi rätt förutsättningar för att matcha rätt kompetens med rätt tjänst. 

 

 

Industrial 1218153 960 720

Så fungerar det

Tack vare vår erfarenhet, kunskap och ett omfattande nätverk kan vi snabbt identifiera intressanta och relevanta kandidater.

 

Vi arbetare utifrån en enkel och strukturerad rekryteringsprocess där både du och kandidaten är väl insatt i varje steg. 

 

Med hjälp av etablerade verktyg som personlighetstester, logiktester och referenstagning säkerställer vi att du väljer rätt slutkandidat. 

 

 

Du väljer

Rekrytering kan vara en tidskrävande process. När du väljer en komplett rekrytering hos Stella får du en professionell partner som gör jobbet medan du kan fokusera på din kärnverksamhet.

Vill du ha hjälp med hela processen, eller bara delar av den? Vi hjälper till där det behövs och lämnar naturligtvis garanti på utfört uppdrag.